Verhuizen

Verhuizen van uw kostbare instrument

Door een van onze Pianospecialisten of met Griffioen Transport uit Bodegraven?

Een aantal van onze Pianospecialisten hebben eigen transportmiddelen en kunnen uw instrument veilig en vertrouwd verhuizen of intern verplaatsen. Andere maken gebruik van Griffioen Transport uit Bodegraven, zie www.griffioentransport.nl
Al ruim 80 jaar zijn zij gespecialiseerd in het transporteren en verhuizen van muziekinstrumenten, zoals piano's, digitale piano's, pianola's, orgels, klavecimbels en vleugels in Nederland en de rest van Europa. Griffioen Transport heeft ook de beschikking over een aantal vrachtwagens met telescoopkraan zodat een verdieping nauwelijks een probleem vormt. Door het uitvoeren van combinatietransporten kunnen zij de prijs binnen de perken houden, u zult echter begrijpen dat een gespecialiseerd transport van uw zware instrument wel degelijk kosten met zich meebrengt.
Ook als de nieuwe bestemming van uw instrument buiten hun normale levergebied ligt kunnen zij het transport voor u regelen. Neem contact met hun op voor een vrijblijvende offerte voor uw vleugel- of pianotransport.

Natuurlijk kunt u ook altijd samen met uw Pianospecialist kijken naar andere mogelijkheden.